Кошик
270 відгуків
+380 (50) 310-88-44
вул. Вікентія Хвойки, 18/14, Київ, Україна

Піца на безглютеновом тесті

В рецепті використовується:

Інгредієнти

Вівсяне борошно з цільного зерна 300 г

Молоко або вода 200 мл

Дріжджі 1 ст. л.

Олія 3 ст. л.

Сіль 1 ч. л.

Моцарела 200 г

Помідори 2 шт.

Томатний соус-50 г

Базилік за смаком

Етапи приготування

1. Закип'ятити молоко (або воду), додати дріжджі і дати настоятися протягом 5 хвилин.

2. Змішати борошно, масло, гуарова камедь і сіль в окремій мисці. Потім додати молоко з дріжджами і замішувати до отримання однорідної маси.

3. Накрити миску, залишити на 15-20 хвилин, щоб тісто піднялося. Тісто розподілити тонким шаром за пергаментним папері.

4. Рівномірно розкласти зверху соус, помідори і сир. Випікати, поки сир не покриється золотою скоринкою (одна піца середнього розміру готується близько 10-15 хвилин).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner