Вівсяні висівки ELOVENA 700 г, (8шт/ящ)
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 84152
1 000,32 ₴/ящик
Показати оптові ціниОтримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Вівсяні висівки ELOVENA 700 г, (8шт/ящ)»
Вівсяні висівки — смачний і корисний продукт, справжній сніданок краси, містить кальцій і фосфор, вітаміни групи B, мікроелементи й амінокислоти. Високий вміст клітковини покращує моторику кишківника та травлення.
Вівсяні висівки Elovena виготовлені із зовнішніх шарів зерен вівса. У них немає добавок і консервантів, але збережені природні білки, амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, чимала кількість харчових волокон і β-глюкану. Харчові волокна в вівсяних висівках сприяють зниженню рівня холестерину та рівня цукру в крові, пригнічують апетит і сприятливо впливають на мікрофлору кишківника. Завдяки цьому рецепти з вівсяними висівками входять до дієтичного раціону та меню здорового харчування.
Потрапивши у шлунок, висівки не зазнають жодних змін і цим нормалізують перистальтику кишківника, зменшуючи ризик виникнення пухлин у зоні товстої кишки (процес травлення зміщується нижче тієї зони, у якій зазвичай розвивається пухлина). У момент проходження по кишківнику висівки розбухають під дією води, утворюючи пухку масу, яка легко очищає кишківник від продуктів розпаду та полегшує спорожнення. Отже, регулярне вживання висівок може надовго позбавити закрепів і запобігти їх появі в майбутньому.
Систематичне вживання висівок відновлює обмін речовин. Клітковина сорбує токсини, сприяє уповільненню засвоєння вуглеводів, що важливо для нормалізації рівня інсуліну та всього процесу підтримки нормального рівня глюкози в крові. Рослинні волокна зв'язують холестерин, іони важких металів (свинця та ртуті), а білково-чергомальний слиз сприяє виведенню радіонуклідів, шкідливих продуктів розпаду харчових речовин. Тому вони рекомендовані хворим на цукровий діабет як ефективний допоміжний засіб, а також можуть застосовуватися для профілактики атеросклерозу.
У боротьбі із зайвою вагою висівки також неоціненні: їжа з великою кількістю клітковини дає відчуття насичення на триваліший час, а посилена перистальтика кишківника зменшує всмоктування поживних речовин, а отже, калорійність їстівної їжі.
У висівках міститься до 15% протеїну. Крім білка, вони багаті на поліненасичені жирні кислоти, що беруть участь в енергетичному жировому обміні, у формуванні оболонок клітин, у роботі імунної системи.
СПОЖИВАННЯ ВИСІВОК
Починати вживання висівок треба з 1 чайної ложки тричі на добу та поступово збільшити дозу до 1 столової ложки тричі на день. Висівки можна додавати до різних страв (киселі, каші, супів, овочевих страв, фарш, котлетів), вживати з молоком, кефіром, йогуртами. За бажання їх можна використовувати для випікання печива, хлібців, хліба та інших хлібобулочних виробів або їсти як самостійний продукт: необхідну кількість висівок залити невеликою кількістю окропу, через 10-15 хвилин воду злити. Утворена кашниця готова до вживання.
Добова доза висівок не має становити понад 30 г.
У двох столових ложках міститься приблизно 6 грамів харчових волокон, що становить 20% від рекомендованого споживання на день.
Висівки не рекомендується застосовувати в гострий період у разі гастритів, виразкової хвороби, колітів і ентеритів інфекційної етіології. У міру стихання запального процесу можна почати приймання висівок, починаючи з малих доз.
За наявності хронічних запальних захворювань підшлункової залози та кишківника дозу харчових волокон необхідно збільшувати поступово (напродовж 10-14 днів), щоб не викликати загострення захворювання.
Будьте здорові, гарні та щасливі!
Основні | |
---|---|
Виробник | Raisio Nutrition |
Країна виробник | Фінляндія |
Вага | 0.7 кг |
Склад продукту | Вівсяні висівки |
Термін придатності | 10 міс |
Упаковка | Коробка |
- Ціна: 1 000,32 ₴/ящик